Mindenfélék krikettről

Mindenfélék krikettről

Ausztrália - India 3. mérkőzés 2. nap

2014. december 27. - Szomjas Gödény

530. Ennyi. Végül annyira jól kitartottak az ausztrálok, hogy nem csak 400, hanem 500 fölé tudtak menni, akárcsak az előző két meccsen. Smith ügynök még mindig teljes körűen kontrollálja a Mátrixot, és csak a saját türelmetlenségének köszönheti, hogy nem sikerült 200 pontot szereznie, helyette 192-nél egy óriási luftot ütve búcsúzott.

A labda India térfelén pattog, ígéretesen kezdték az első félidejüket, 108/1-gyel zárták a napot, a nagyszerű formában levő nyitó, Murali Vijay már 55-ről várhatja a folytatást. Nyerni így is elképesztően nehéz lesz, egy 500 körüli eredményhez várhatóan bele kell menni a harmadik nap vége után a negyedik nap elejébe is, utána pedig villámgyorsan, egy nap alatt ki kellene dobálniuk az ausztrálokat, hogy az ötödik, utolsó napon, vagy annak maradékában többet üssenek náluk.

Reálisan talán azt mondhatjuk, hogy az ausztrálok előnyben várhatják a folytatást, az eldöntetlen végeredmény már szinte zsebben van, ha a nagy összeomlásokat el tudják kerülni (ami egyáltalán nem volt jellemző rájuk). Indiának viszont igyekezni kell, ÉS elkerülni az első meccs legvégén bemutatott terített betlit.

Valahol azért lenyűgöző, hogy a második nap végén már ennyi minden kirajzolódik az öt nap lehetséges kimeneteleiről. Igaz persze, hogy mögöttünk van egy nagyon erős ausztrál félidő, és a maradék három napban bármi megtörténhet.

A bejegyzés trackback címe:

https://krikettt.blog.hu/api/trackback/id/tr747015759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása