Mindenfélék krikettről

Mindenfélék krikettről

Dél-Afrika - Nyugat-Indiai-Szigetek 3. mérkőzés 2. nap

2015. január 03. - Szomjas Gödény

A második nap Dél-Afrikáé volt, a karibiak félidejének gyors befejezése után nekiálltak felhalmozni egy újabb óriási első félidei vezetést. A napot 227/3-tal zárták, és a korábbi 100-asokkal ellentétben egyelőre inkább a karibiak első félidejére hasonlít a dél-afrikai is. A korán kieső Elgar (8) mellett több 50 körüli teljesítmény van, Faf du Plessis (68) és Hasim Amla (55*) mellett Petersen 42-ig jutott, és AB de Villiers (32*) is előtt is ott van még a lehetőség.

Nyilván lehet ebből Amlának és Villiers-nek százasa is, de az így is elég biztosnak látszik, hogy ismét lehet egy 400 pont körüli első félideje Dél-Afrikának, ami azt jelenti, hogy ismét elég lehet egyszer kijönni ütni, és a második félidejükre nem is lesz szükség. De ez egyelőre a harmadik nap lehetősége.

A bejegyzés trackback címe:

https://krikettt.blog.hu/api/trackback/id/tr527039247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása