Mindenfélék krikettről

Mindenfélék krikettről

Dél-Afrika - Nyugat-Indiai-Szigetek 3. mérkőzés 1. nap

2015. január 02. - Szomjas Gödény

Ismét a tengerpart a helyszín, ezúttal Fokváros, a harmadik meccs első napja pedig igazi versengést ígér: a karibiak nyerték a pénzfeldobást, ütést választottak, és ezúttal teljesítettek is az ütőik.

Devon Smith majdnem ötvenig jutott, 47-nél dobta ki Harmer, az újonc dél-afrikai csavart dobó, Johnson 54-ig, a kapitány Denesh Ramdin pedig 53-ig jutott. Marlon Samuels 43-nál esett ki, Blackwood pedig 45-ön várhatja a folytatást a második napon.

Végül 276/6-tal zárták a napot, tehát 276 pontot szereztek és 6 ütőjátékos esett ki, ez az átlagosnál picit jobb is, mert a newlandsi pályán a statisztikák szerint az első játékrészben átlagosan 272 pontot szereznek 7 kiesővel a csapatok. Figyelembe véve azt is, hogy az első két meccsen messze átlag alattit mutattak a karibiak, az ütőik pedig a legritkább esetben jutottak el 50 pontig, az első napi teljesítményük nagyszerűnek tekinthető.

A bejegyzés trackback címe:

https://krikettt.blog.hu/api/trackback/id/tr147035267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása