Mindenfélék krikettről

Mindenfélék krikettről

Ausztrália-India 3. mérkőzés 3-4. nap

2014. december 30. - Szomjas Gödény

Egy nap kimaradt, míg Ausztrália bevégezte India első félidejét, és 65 pontos vezetésre tett szert. A második félidőt a szokásos ausztrál vehemenciával kezdték, és a nap végére egy meggyőző, 261/7-es eredménnyel 326 pontos vezetést halmoztak fel. Ez akár arra is elég lehet, hogy feladják a további ütés jogát, és megpróbálják az utolsó nap dűlőre vinni a mérkőzést a teljes indiai csapat kidobásával, persze lehet, hogy még egy kicsit tovább próbálják növelni az előnyt, azonban túl sokáig nem húzhatják a dolgot: ha meg akarják nyerni az első kettő után a 3. mérkőzést is, akkor minél több időt kell hagyni az egyre keményebb indiai ütők kigolyózására.

Persze kényszer nincs az ausztrálokon: ha marad az eldöntetlen eredmény, akkor az utolsó, negyedik meccs eredményétől függetlenül is zsebben van a sorozat, mert a jelenlegi 2-0-t már nem lehet behozni.

Egyszóval az 5. nap vagy nagyon izgalmas lesz, pláne, ha India ismét belefut az első meccs legvégén, az utolsó nap utolsó 3 órájában elszenvedett verésbe, vagy pedig nagyon unalmas, ha az ausztrálok meg sem próbálnak nyerni, csak elhúzzák a saját félidejüket, és a biztos eldöntetlenre pályáznak.

A bejegyzés trackback címe:

https://krikettt.blog.hu/api/trackback/id/tr467021459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása