Mindenfélék krikettről

Mindenfélék krikettről

Ausztrália - India 4. mérkőzés 2. nap

2015. január 07. - Szomjas Gödény

A második nap meghozta a kívánt válaszokat, az ausztrálok valóban befejezték az esti szakaszban az ütést, és átadták a pályát Indiának. Ekkor már 572 pontnál jártak, szédítő, 3,75 pont/kör tempóra jött ki az átlagsebességük, és mind a 6 specialista ütőjük elérte az 50 pontot. Ilyen még nem volt az ausztrál krikett történetében, de egyébként is csak 6 hasonló esetet jegyeztek fel az ötnapos válogatott krikett évkönyvei. Az előző meccsen debütált Joe Burnsnek ez volt az első ötvenese a válogatottban, a félidő végén beálló, főállásban gyors dobó Ryan Harris pedig lelkesen, 9 labdából ütött egy gyors 25 pontot, míg meg nem találta kötél mellett bóklászó Ashwint az utolsó lendítésével, eztán hívta le Steven Smith az ütőit a pályáról.

Az indiai félidő legelején, a harmadik labdából sikerült kiejteni a nagy formában játszó Murali Vijayt, 71/1-gyel fordult India, így kifejezetten jól zárták a napot az ausztrálok. A harmadik nap kiderül, hogy mennyi ellenállást tudnak tanúsítani a vendégek, ha kiesnek egy nap alatt, akkor nem sok esélyük marad, ha 4-5 kiesővel le tudják hozni az egész napot, akkor érdekes lehet a folytatás, ennél gyengébb teljesítmény esetén erős ausztrál nyomás alatt maradnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://krikettt.blog.hu/api/trackback/id/tr867050903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása