Mindenfélék krikettről

Mindenfélék krikettről

Krikett az élet

Ausztrália-India (úgynézkihogy) döntetlen

2014. december 12. - Szomjas Gödény

Ez a blog a hazai és nemzetközi krikett eseményeit igyekszik követni, különös tekintettel kedvencemre, a játék ötnapos változatára, amit tekinthetünk egyszerűen csak a király kategóriának is. A legnagyszerűbb az egészben, hogy az ötnapos vébé roppant egyszerűen követhető, mivel normálisan megszervezhető torna híján világranglista-alapú, és egész évben folyamatosan zajlik. A mindenkori ranglista itt érhető el, de lehet mellette jósolgatni az üveggömbbel is: megnézhetjük, hogy a közeljövő sorozatainak vélt vagy vágyott eredményi alapján hogyan alakul majd a tabella.

Nyilván lesz szó az egynapos és félnapos változatról is, főleg, hogy mindjárt itt az egynapos vébé (a rövid változatokból hagyományos világbajnoki tornát rendeznek).

Így, az indulás pillanatában épp az Ausztrália-India 4 meccses sorozat első mérkőzése ér véget, nagyon úgy néz ki, hogy 5 nap csatározás után eldöntetlenül, ez több szót így hajnaltájt nem is érdemel, én pedig lefekszem aludni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://krikettt.blog.hu/api/trackback/id/tr986977785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása