Mindenfélék krikettről

Mindenfélék krikettről

Ausztrália - India 3. mérkőzés 1. nap

2014. december 27. - Szomjas Gödény

Az eddigi két mérkőzést a négyből Ausztrália nyerte, egy harmadik győzelemmel bezsebelhetné az egész sorozatot is. Ugyanakkor az ausztrálok egykori legendás kapitánya, Ricky Ponting azt nyilatkozta a mérkőzés előtt, hogy ha Indiának van esélye meccset nyerni, akkor ezt most, Melbourne-ben tehetik meg.

Jól is indult a nap Indiának, az előző két meccsen szárnyaló formát mutató nyitót, David Warnert ezúttal nulla ponttal küldték vissza az öltözőbe. Nagyon kiegyensúlyozott teljesítménnyel álltak viszont a helyére a többiek, az eddig gyengélkedő Rogers és Watson egyaránt eljutott 50 pontig, csakúgy, mint a fiatal kapitány, Steven Smith, aki 72-vel várja a folytatást a második napon.

Smith, Haddin és Johnson képes lehet akár 400 fölé is eltolni az ausztrálok szekerét, ami szép kezdés lenne, de korántsem meglepő. Az eddigi meccseken kifejezetten magas, 400-500 pontos első félidőkkel zártak a csapatok, a kritikus pontnak mindig a végjátékban mutatott indiai teljesítmény bizonyult.

Esélylatolgatás a második napra: ha az indiai dobók néhány korai skalppal 350 körül tudják tartani Ausztráliát, akkor jó helyzetből várhatják a folytatást, de utána persze nekik kellene ütésben is jól teljesíteniük. Ha Smith és Haddin sokáig tudja tartani magát, akkor lehet esély egy 400 feletti eredményre, amivel Ausztrália szerezne némi kezdeti előnyt.

A bejegyzés trackback címe:

https://krikettt.blog.hu/api/trackback/id/tr147013361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása