Mindenfélék krikettről

Mindenfélék krikettről

Ausztrália-India 4. mérkőzés 3. nap

2015. január 08. - Szomjas Gödény

Az indiaiak éppen belőtték középre a várakozásokat. A gyenge kezdés ellenére, miután Vijay pont nélkül kiesett a harmadik labdára, következett másnap az ezen a túrán debütáló Rahul 110-e, mellé Kohli ütött 140* pontot kiesés nélkül, de Rohit Sharma is eljutott 53-ig, így India 342/5-tel zárhatta a napot. Ez az öt kieső azt jelenti, hogy a holnapi napon még jelentős munkát igényel ausztrál részről, hogy leküldjék az indiaiakat a pályáról, és akkor már csak egyetlen napjuk marad arra, hogy megtegyék ezt mégegyszer, ha nyerni szeretnének. A kettő közt persze visszatérhetnek ütni, ha kevésnek érzik az előnyüket, de most még az sem biztos, hogy egyáltalán marad előnyük. Ha nem marad, az persze igen elhúzódó első félidőt jelent, és szinte biztos döntetlent. (Akárcsak az első, végül ausztrál meglepetésgyőzelembe torkolló meccsen.)

A ma éjszaka kérdése az lesz tehát, hogy villámgyorsan tudnak-e végezni az ausztrál dobók a maradék indiai ütőkkel, hogy megmaradjon győzelmi esélyeik egy része, vagy elkönyvelhetünk egy újabb, szinte biztos döntetlent, miközben reménykedünk az izgalmas végjátékban.

A bejegyzés trackback címe:

https://krikettt.blog.hu/api/trackback/id/tr897054981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása