Mindenfélék krikettről

Mindenfélék krikettről

Ausztrália - India 4. mérkőzés 1. nap

2015. január 07. - Szomjas Gödény

Megkezdődött az utolsó, 4. meccs a sorozatból, immár tét nélkül, mert a sorozatot megnyerte Ausztrália, hisz jelenleg 2-0-ra vezet. Mitchell Johnsont sérülés miatt pihentetik az ausztrálok, helyette Mitchell Starc kapott lehetőséget, az indiaiak ellenben 4 helyen változtattak a csapaton. A legfontosabb változás az 5 napos meccsektől való visszavonulását a héten bejelentő kapitány, MS Dhoni kiesése, helyette a fiatal Wriddiman Saha lesz az indiaiak kapusa, valamint lehetőséget kap néhány fiatal játékos is.

Az első nap teljes mértékben az ausztráloké volt, 348/2-vel zárták a napot, Warner 101 ponttal esett ki, a másik nyitó Rogers is 95-ig jutott, talán az ő elszalasztott 100-asa adott okot némi fejcsóválásra. Az utánuk érkező két ütő, Shane Watson (61) és a kapitány, Steve Smith (82) is stabilan állt, 50 pont fölött zárták a napot és haladnak a saját százasuk felé. Ausztrália ismét dominálni látszik a meccset az első naptól fogva, hogy mekkora előnyt építenek fel, az a második nap derül majd ki.

Teljesen elképzelhető lehetőség, hogy 6-700 pont köré eljutva maguktól engedik át az ütést Indiának és már nem is lesz szükség arra, hogy újra kiálljanak a pástra további pontokat szerezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://krikettt.blog.hu/api/trackback/id/tr307049139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása