Mindenfélék krikettről

Mindenfélék krikettről

Dél-Afrika - Nyugat-Indiai-Szigetek 3. mérkőzés 4. nap

2015. január 06. - Szomjas Gödény

Nos, a 4. napnak az elejét vitte el az eső, úgy néz ki tényleg nehéz ez a téli időszak Dél-Afrikában a krikett számára. A maradék időben azért lehetett játszani, 53 kör maradt a napból a bírók döntése szerint, ezt 3 rövid ivó-frissítő szünet szakította meg, hosszabb ebédszünetet nem tartottak.

A karibiak egy darabig tudták ott folytatni, ahol abbahagyták, azonban Marlon Samuels (74 pont) kiesése után szétzilálódtak a soraik, csak Chanderpaul volt képes egy lassú, türelmes 50-est összehozni. Blackwood még eljutott 13 pontig, ami a győzelmi reményekhez édeskevés, az utána következő 5 ütő azonban összesen 4 pontot szerzett, ez még ahhoz is kevés volt, hogy időt hagyjanak a végig bentmaradó Chanderpaulnak minél tovább tolni a szekeret. A 215 pontos karibi második félidő így szerény, mindössze 124-es elérendő cél elé állítja Dél-Afrikát, ami egy egész napra nem sok, ellenben kevés. Minimális vigasz volt a nap végére, hogy az első dél-afrikait sikerült kiejteni a második félidőben, a hazaiak 9/1-gyel zárták a napot. Az ötödik napra 115 pont megszerzése maradt, 9 emberrel ez nem lehet nehéz feladat.

A karibiak ellenállását a legkonokabb szövetségesük, Zivatar Kapitány vezetheti el egy döntetlenig. Nyilván elképzelhető egy karibi győzelem is, ha a maradék 9 embert ki tudják ejteni a 115 pont megszerzése előtt, erre azonban igen kevés az esély, legalábbis a sorozatban eddig megfigyelt előző 5 dél-afrikai félidő nem ad rá semmi alapot.

A bejegyzés trackback címe:

https://krikettt.blog.hu/api/trackback/id/tr987045841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása