Mindenfélék krikettről

Mindenfélék krikettről

Dél-Afrika - Nyugat-Indiai-Szigetek 2. mérkőzés 1. nap

2014. december 27. - Szomjas Gödény

Hogy is mondhatnám szépen... Úgy tűnik, hogy a karibiak számára katasztrofális első meccs után a feltámadás egyelőre elmarad. Ígéretesen indult a nap, ők nyerték a feldobást, dobást választottak és az egyik dél-afrikai nyitót sikerült viszonylag korán, 47 pontnál kiejteni. Ezzel azonban véget is ért számukra a nap, a továbbiakban szenvedtek, a házigazdák pedig felpakoltak 270 pontot a táblára, mindössze két kiesővel.

Dean Elgar kiválóan ütött 122 pontot szerezve, Faf du Plessis pedig 99-en várja a holnapi folytatást. Nagyon úgy néz ki, hogy Dél-Afrika ismét 500 fölötti eredménnyel zárhatja az első félidejét, könnyen elképzelhető, hogy nem is lesz szükségük mind a 11 emberükre, hanem korábban feladják és átengedik az ütés jogát, épp úgy, mint az első meccsen.

Ha a második nap elején nem kapja össze magát Karibia válogatottja, akkor újabb csúfos vereség néz ki nekik, és az első napi játék képe nem volt biztató, a dobóik egyszerűen impotensnek tűntek.

A bejegyzés trackback címe:

https://krikettt.blog.hu/api/trackback/id/tr497013335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása