Mindenfélék krikettről

Mindenfélék krikettről

Új-Zéland - Sri Lanka 1. mérkőzés 3-4. nap

2014. december 30. - Szomjas Gödény

Egy nap kimaradt, és ezzel elszöktek az izgalmak is, az első nap végére tapinthatóvá vált új-zélandi fölény végül győzelemmé érett. A harmadik napon valóban 5 kiesőig sikerült eljutni az új-zélandi dobóknak, ami még mindig 2 napot hagyott Sri Lanka utolsó 5, gyengébb ütőjére, akik szívósan küzdöttek, de a csapatkapitány Matthews kiesésével már tényleg a sebezhetőbb fele következett a csapatnak. Így is kitűnő eredménynek számít a gyors dobó Eranga 45*-a, illetve a 407-es összteljesítmény a második félidőben. Új-Zélandnak így nem csak hogy még egyszer ütnie kellett, hanem egy szerény, de nem jelentéktelen 105 pontos célt is is teljesíteni kellett a győzelemhez. Ezt két kiesővel megtették még a 4. napon, így az utolsó napra már nem is volt szükség, a két meccses sorozatot pedig 1-0-ra vezetik.

Izgatottan várom a második mérkőzést, de ott is hasonló eredményt várok, még ha ez ellent is mond a világranglista jelentette papírformának.

A bejegyzés trackback címe:

https://krikettt.blog.hu/api/trackback/id/tr637021451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása